Alt text
Royal canin ultra light in saus 12x85gr

ROYAL CANIN ULTRA LIGHT IN GRAVY POUCH   Royal Canin Ultra Light in Gravy natvoer, brokjes in saus voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar met een neiging tot overgewicht. Uw kat is gezond, toch? ...

€ 16,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

ROYAL CANIN ULTRA LIGHT IN GRAVY POUCH

 

Royal Canin Ultra Light in Gravy natvoer, brokjes in saus voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar met een neiging tot overgewicht. Uw kat is gezond, toch? Of heeft ze de neiging om aan te komen? Light Weight Care van Royal Canin helpt de gewichtstoename van uw kat te beperken. Sommige katten hebben, vooral als ze gesteriliseerd zijn, de neiging om alles te eten wat ze voorgezet wordt en dan ook nog eens alles wat ze zelf vinden lekker op te peuzelen. Daarna gaan ze uitgebreid slapen, om eind van de dag weer eens wakker te worden. Dat kan ten koste gaan van een goed lichaamsgewicht, hiervoor is deze maaltijd ontworpen.

 

VOORDELEN VAN ULTRA LIGHT IN GRAVY

 

Het hoge eiwitgehalte helpt de spiermassa van uw kat te behouden en het helpt gezonde urinewegen te ondersteunen. Ultra Light bevat 19% minder calorieën en helpt zo de calorie-inname van uw kat te beperken.

 

SAMENSTELLING VAN ROYAL CANIN ULTRA LIGHT POUCH

 

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, ei en ei-producten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker

Inhoud: 12x85 gram