Alt text
Royal canin sterilised in saus 12x85gr

Royal canin sterilised (portie) Is je kat gesteriliseerd of gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de hormoonhuishouding. Het gedrag van je kat en haar behoeften kunnen hierdoor verand...

€ 13,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Royal canin sterilised (portie)


Is je kat gesteriliseerd of gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de hormoonhuishouding. Het gedrag van je kat en haar behoeften kunnen hierdoor veranderen. Je kat heeft minder calorieën nodig en kan dus met dezelfde voeding opeens dikker worden. Met speciale voeding blijft je kat makkelijker op een gezond gewicht.

Ondersteunt de urinewegen.
Om mooi op gewicht te blijven.
Bijzonder smakelijk.

Je kat en zijn persoonlijke voorkeur:

Katten zijn heel kieskeurige eters. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor de structuur van hun natvoeding. Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of vleesbrokjes in saus zijn. 60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Sterilised in Gravy bestaat uit speciaal voor je gesteriliseerde/gecastreerde kat ontwikkelde vleesbrokjes in saus.

Andere voedingsbehoefte:

Sterilisatie of castratie van je kat lijkt een kleine ingreep. Maar het gooit wel de hele hormoonhuishouding door elkaar. En haar voedingsbehoefte daalt. Toch heeft je kat wel de neiging om méér te eten. Zo dreigt overgewicht. Sterilised in Gravy is precies afgestemd op die veranderde voedingsbehoefte. Daarnaast helpt het de urinewegen ondersteunen.


Ondersteunt de urinewegen:

Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen.

Om mooi op gewicht te blijven:

Helpt het ideale gewicht van je gesteriliseerde/gecastreerde kat te behouden.

Bijzonder smakelijk:

Extra smakelijk door de specifieke samenstelling en textuur.

Samenstelling:

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, suiker.Inhoud: 12 x 85 gram.