Alt text
Royal canin kitten in saus 12x85gr

Royal canin kitten in gravy 12x85 gr. Je kitten is gezond, toch? Of kan deze kritische kleine eter in de groei wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? Kitten in Gravy helpt de natuurlijke w...

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Royal canin kitten in gravy 12x85 gr.

Je kitten is gezond, toch? Of kan deze kritische kleine eter in de groei wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? Kitten in Gravy helpt de natuurlijke weerstand van je jonge kat te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke weerstand.
Fijne plakjes vlees.
Bijzonder smakelijk.

Je kitten en zijn persoonlijke voorkeur:

Zit je kitten weer wat meewarig naar zijn bak te kijken? Laat hij weer een deel van zijn eten staan? Op zich is dat niet zo gek. Katten zijn namelijk heel kieskeurige eters. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor de structuur van hun natvoeding. Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of vleesbrokjes in saus zijn.
60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Kitten in Gravy (Gravy is Engels voor saus/jus), bestaat uit speciaal ontwikkelde vleesbrokjes in saus.

Fijne brokjes vlees in saus:

Kitten in gravy bevat ingrediënten waar 60% van de kittens van 4 tot 12 maanden instinctief de voorkeur aan geven. De grootte en de structuur van de brokjes zijn aangepast aan de kleine kaak van de kitten. De voedingsstoffen helpen de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen.
En dat het lekker is, dat zie je meteen aan ze! Daarnaast is Kitten Instinctive ook uitstekend geschikt voor drachtige poezen.

Ondersteunt de natuurlijke weerstand:

Helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen.

Fijne plakjes vlees:

De grootte en textuur van het brokje zijn aangepast aan de kaken van je kitten.

Bijzonder smakelijk:

Extra smakelijk door de specifieke samenstelling en textuur.

Samenstelling:

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, melk en -bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist, suiker.


Inhoud: 12 x 85 gram.