Alt text
Royal canin intense beauty in saus 12x85gr

oyal canin intense beauty in gravy. (portie) Je kat is gezond, toch? Of zou haar vacht nog mooier kunnen, nog glanzender? Intense Beauty in Gravy van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld voor kiesk...

€ 16,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
oyal canin intense beauty in gravy. (portie)


Je kat is gezond, toch? Of zou haar vacht nog mooier kunnen, nog glanzender? Intense Beauty in Gravy van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld voor kieskeurige eters. Het ondersteunt een gezonde huid en vacht.

Voor een mooie, glanzende vacht.
Ondersteunt de urinewegen.
Om mooi op gewicht te blijven.

Je kat en zijn persoonlijke voorkeur:

Zit je kat weer wat meewarig naar zijn bak te kijken? Laat zij weer een deel van haar eten staan? Op zich is dat niet zo gek. Katten zijn namelijk heel kieskeurige eters. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor de structuur van hun natvoeding.
Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of vleesbrokjes in saus zijn. 60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Intense Beauty in Gravy (Gravy is Engels voor saus/jus), bestaat uit speciaal ontwikkelde vleesbrokjes in saus.

Ondersteunt huid en vacht:

Heeft je volwassen kat een halflange of lang vacht? Dan kan zij hier problemen mee krijgen. De huid kan dof en droog worden. De vacht kan verkleuren en haren vallen mogelijk uit. Intense Beauty draagt bij aan een glanzende vacht. Je ziet het verschil!
Intense Beauty heeft daarnaast een aangepast energiehalte dat helpt om je kat haar gezonde gewicht te behouden. En door een aangepast mineralengehalte ondersteunt het de gezondheid van de urinewegen. Waardoor de kans op problemen bij het plassen vermindert.


Voor een mooie, glanzende vacht:

Voedt de huid en helpt de unieke vacht van je kat te ondersteunen.

Ondersteunt de urinewegen:

Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen.

Om mooi op gewicht te blijven:

Het aangepaste energiegehalte helpt het ideale gewicht van je kat te behouden.

Samenstelling:

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en -bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.


Inhoud: 12 x 85 gram.