Balloon-Simple-ArrowNon
Alt text
Carocroc low energy 3kg
Carocroc low energy 3kg
CaroCroc Low Energy is een brok voor volwassen honden met relatief weinig lichamelijke inspanning (minder dan één uur beweging per dag), honden die last hebben van of neigen naar...
€ 11,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

CaroCroc Low Energy is een brok voor volwassen honden met relatief weinig lichamelijke inspanning (minder dan één uur beweging per dag), honden die last hebben van of neigen naar overgewicht (bijvoorbeeld Labrador en Golden Retriever) of gecastreerd/gesteriliseerd zijn.

Een hond met een lage lichamelijke inspanning heeft een lagere energiebehoefte dan een gemiddeld actieve hond. CaroCroc stemt de vetten en eiwitten in een brok altijd precies af op de hoeveelheid energie die een hond nodig heeft. Zo krijgt een gemiddeld actieve hond met CaroCroc Original 23% eiwit en 12% vet voorgeschoteld. Met een lagere energiebehoefte bevat CaroCroc Low Energy 22% eiwit en 8% vet. Dit noemen wij voeren naar energiebehoefte. Je leest er hier meer over. Hiernaast bevat CaroCroc Low Energy een optimale omega-3 en -6 verhouding.