Alt text
Almo nature holistic adult kip&rijst 2kg
Almo nature holistic adult kip&rijst 2kg
Voor de volwassen kat heeft Almo Nature de 'Holistic Adult Cat food'. Deze droge brokjes bestaan uit een hoog percentage verse vis of vlees in combinatie met rijst en alle...
€ 14,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Voor de volwassen kat heeft Almo Nature de 'Holistic Adult Cat food'. Deze droge brokjes bestaan uit een hoog percentage verse vis of vlees in combinatie met rijst en alle ingrediënten in deze brokjes zijn natuurlijk. Zo is het vlees afkomstig uit de vrije houding (vrij van hormonen en antibiotica tijdens het fokken) en de is vis vers gevangen uit de zee (geen kweekvis).

Holistic brokken zijn gemaakt van producten die extra zijn geselecteerd op kwaliteit, hierdoor zijn de vis en het vlees rijk aan natuurlijke vitaminen en mineralen. Almo Nature gebruikt nooit chemische conserveermiddelen, kleurstoffen en/of andere chemische toevoegingen en is altijd op een natuurlijke wijze geconserveerd.

De brokken zijn een gezonde en bewuste keus voor de kat en is verkrijgbaar in diverse smaken. Geadviseerd wordt om droge brokjes af te wissellen met natvoer. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven, voor een 100% voedingsbalans.